Opened 8 years ago

Closed 6 years ago

#62 closed defect (fixed)

roost asteroid visuals are not working as it should

Reported by: nixtux Owned by: somebody
Priority: minor Milestone:
Component: BAR Version:
Keywords: Cc:

Description

Roost trails are firing/aiming from the wrong location

Change History (11)

comment:1 by beherith, 8 years ago

Is this the unit with roost.s3o?

comment:2 by nixtux, 8 years ago

Yes that would be the unit.

comment:3 by nixtux, 8 years ago

Ok so ive traced problem to the new s3o version of the roost model , did some think go wrong with the conversion ?

comment:4 by Bluestone, 7 years ago

Component: component1BAR

comment:5 by Bluestone, 6 years ago

still present in 97.0.1-20. also, only the first ceg of the smoke trail appears

comment:6 by beherith, 6 years ago

Oddly enough, if I fix the emit vector of the model, still only the first ceg appears. To me it looks like the roost WEAPON is broken too.

comment:7 by Bluestone, 6 years ago

seems to work after [3214], but I'm not totally sure what the original problem was here.

Last edited 6 years ago by Bluestone (previous) (diff)

comment:8 by beherith, 6 years ago

the original problem was that the roost used a degenerate piece to have a custom emit vector. the way it spawns was that the roost is hidden, the the emit piece moved way up and a weapon is fired from it(meteor) and when the weapon impacts, the roost is shown

comment:9 by Bluestone, 6 years ago

That's what I thought was meant to happen - why is that a problem?

comment:10 by beherith, 6 years ago

It is not a problem, its actually quite clever. The problem was that the degenerate piece's vertices did not survive the 3do->s3o conversion for lack of proper tools at the time.

comment:11 by Bluestone, 6 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

Ahh, ok. As far as I can tell it's correct now.

Note: See TracTickets for help on using tickets.